Zoeken in deze blog

zondag 28 maart 2010

Voorjaarsbijeenkomst


Zaterdag hebben we van onze eerste voorjaarsbijeenkomst van de NKDE genoten. Een heel gezellige groep, met veel 'eerste- keerders' maar ook bekende namen uit de BAD kregen nu een gezicht.
De lezing was zeer leerzaam, enkele goede tips zijn uiteraard op de hand-out gekrabbeld en worden nu of binnenkort toegevoegd aan het Lytse Vilja arsenaal. Het bijliggen (of voor sommige mensen, het bijdraaien....)en de lusjes aan de laarzen zijn daar een goed voorbeeld van. En ook de tips voor het droogvallen op de platen (welke zijn hard, welke modderig en waarom) zijn dankbaar genoteerd! Het leuke is dat de lezing als geheel op de site geplaatst gaat worden, als een soort naslag- c.q. studieboek. Goed initiatief!

Wat voor mij persoonlijk een hele grote en zeer leuke verrassing was, was de derde prijs in de verhalen wedstrijd. De bijbehorende oorkonde wordt snel opgehangen in de Lytse Vilja, met hartelijke dank aan de jury-leden!

Oh... en voor de niet-frysk sprekende bloglezers: "Lytse Vilja" spreek je uit als lietse vieljaa en betekent "Kleine Vilja" ...