Zoeken in deze blog

woensdag 24 maart 2010

Het beloofde vervolg.


Dit is nog een foto van de kaartentafel. Op dit moment glimt e.e.a. vrij heftig, de laatste lagen worden echter met eierglans gedaan. Hierdoor wordt de 'ergste' glim van afgezwakt. Henk vindt dat mooier, maar ik ben er nog niet helemaal van overtuigd.




Dit is de bakboordkant waar het kooktoestel komt. Door de lak komt ook hier meer nadruk op de vlam van het mahonie-multiplex (12 mm.), en gaat het echt leven.




Hier is een close-up van onze boekenplank met ruimte voor de audio-box. De gele randjes zijn natuurlijk het afplak-tape, geen gele streepjes om de plank heen! Op deze plankjes kunnen we 's-nachts lekker onze telefoons/ wekkers neerleggen, een horloge en andere kleine dingetjes die je bij de hand wilt hebben. Ze zijn in principe zo gepositioneerd dat we tijdens het slapen er geen last van zullen hebben.






Dit zijn de gelakte luikjes die later ook worden voorzien van de eierglans lak.


De electrische bedrading ligt ook overal,nou ja, daar waar nodig, netjes weg gewerkt. Volgende week komen onze bestelde lampjes en dan kan ik lekker al het stof gaan zuigen, de boel uitsoppen, alle spullen inruimen en het bed opmaken. Dan is het tijd voor tromgeroffel en kan Lytse Vilja op de trailer. Eerst wordt gecheckt of dan alles klopt, aanwezig is etc.
En dan.... dan is het Pasen en zou het zo maar kunnen zijn dat Lytse Vilja het Pikmeer gaat bezeilen.... of misschien wel dat we haar naar haar "thuishaven" in Terherne gaan varen.

In ieder geval lijkt het er nu toch echt op dat de maidenvoyage niet lang meer op zich laat wachten.......... wat een heerlijk vooruitzicht!