Zoeken in deze blog

woensdag 4 november 2009

Naar huis.. 4/11/2009




Het is zover. Vandaag gaan we weer naar huis. Lytse Vilja en Outback Jack zijn er klaar voor. Gisteren tijdens het shoppen bij Tesco hebben we voldoende materiaal ingeslagen voor lunch, diner etc. We kunnen er dus tegen en alleen de sanitaire nood hoeft gehonoreerd te worden met een stop.

Tussen de middag horen we trouwens dat onze dochter na anderhalve maand lessen geslaagd is voor haar rijbewijs. Super! 't Is maar goed dat we nu de boot konden ophalen, straks zijn we natuurlijk contstant de auto kwijt!

De thuisreis was eigenlijk doodsaai. Er woedde niet eens een storm op het kanaal waardoor we ons genoodzaakt zagen om met Lytse Vilja naar de kant te zeilen... Aan de andere kant: saai is dus wel erg goed voor onze auto....want hij kan wel onze boot trekken, ik zie onze boot echter niet snel de auto voortslepen.
Om ons wat op te fleuren keken we maar regelmatig in de spiegels naar ons bootje. Het landschap is trouwens wel hartstikke mooi. Vooral het uitzicht op zee kan ons bekoren.















Eenmaal op het vaste land aangekomen, begon het te hozen en in het donker kwamen we in ons mooie Friesland aan. Gauw de boot op de oprit en naar binnen. Lekker genieten van een warm kopje koffie en het mooie uitzicht vanuit het raam.

Hier is een stukje van de route die we hebben gereden:





Kijken wanneer we nog even snel met Lytse Vilja te water kunnen.... maar dat kan wachten tot morgen!